T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ERDEK - Erdek Halk Eğitimi Merkezi

Erdek Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0266 835 12 04
Belgegeçer
0
WEB
https://erdekhem.meb.k12.tr
Adres
YALI MAHALLESİ UZUN MUSTAFA SOKAK NO1 ERDEK / BALIKESİR
Vizyon
Vatanını, bayrağını seven, evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, yaşam boyu öğrenmeyi davranış haline getiren, kendine inanan, güvenen, sadece tüketen değil üretmenin de hazzını duyabilen, eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile her zaman tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, kendi iş başarılarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen "Halk Eğitimi Merkezi" olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışında kalan, eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitimini desteklemek ihtiyacı hisseden her insana yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :2173
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Kurumumuz şu anda yıkım aşamasında olduğu için yeni binamız Erdek 18 Eylül Ortaokulu´dur. Erdek, sahip olduğu kara ve deniz ulaşım olanakları ile, ulaşımı oldukça kolay bir yerleşim birimidir.Erdek-Bandırma 22 km´dir
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Erdek, Balıkesir´in kuzeyinde, Marmara Denizi kıyısında bulunan bir ilçesidir. Erdek, bir turizm ve tatil kentidir.Zeytiniyle ünlüdür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Müdürlüğümüz ilçe merkezinde yer almaktadır. Balıkesir - Erdek arası 123 km’dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır