BALIKESİR / ERDEK - Erdek Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

İl müdürümüz Sayın Ali TATLI Kurumumuz bünyesinde açılan özel gereksinimli bireylerin bulunduğu kurs merkezini ziyaret ettiler. Kursiyerlerle  bir araya gelinip sıfır atık ile ilgili yapılan çalışmaları incelendiler. Özel gençlerimizin geri dönüşüm ile kaynak tasarrufu sağlayarak çevreyi koruyan özel çalışmalarından dolayı kursiyerlerimizi tebrik ettiler.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM BİNASINA TAŞINDIK

Ağu

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARIMIZ BAŞLIYOR ! ÖĞRENCİ BAŞVURULARI: 25 AĞUSTOS 2023 - 28 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDADIR. GEÇ KALMAYIN ! LİSE MEZUNLARINA YÖNELİ DYK (DESTEKLEME VE YETİŞTİRME) KURSLARIMIZIN BAŞVURULARI 25 AĞUSTOS 2023 - 28 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA E-KURS MODÜLÜ ÜZERİNDEN E-DEVLET GİRİŞİ İLE YAPILACAKTIR. ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK AŞAMASINDA SAYISAL VE EŞİT AĞIRLIK DERSLERİMİZİN OLACAĞI KURSLAR ÜCRETSİZ OLUP, TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KURSLARIMIZA KAYIT OLMAYA DAVET EDİYORUZ. LİSE MEZUNU OLUP, ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEMEMİŞ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KURSLARIMIZA KATILABİLİR. BAŞVURU İÇİN https://e-kurs.meb.gov.tr/ adresinden ÖĞRENCİ GİRİŞİ / MEZUN ÖĞRENCİ GİRİŞİ / E-DEVLET BİLGİLERİ İLE KAYIT İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

Tem

Erdek ilçemizdeki resmî, özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenmede iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla Sayın Kaymakamamız Abdullah Atakan ATASOY başkanlığında 27.07.2023 tarihinde "Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplantısı" gerçekleştirildi.

ERDEK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

GEÇİCİ SİGORTALI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici başvuruları alınacaktır.

Başvuru işlemleri 01 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgeler ve diğer gerekli belgeler ile görev almak istenilen kuruma, e-yaygın sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Açık Öğretim Kurumları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları

28 Temmuz  2023  tarihi saat 09:30'dan - 9 Ağustos 2023 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.