BALIKESİR / ERDEK - Erdek Halk Eğitimi Merkezi

May

İlçemiz Doğanlar Mahallesinde bulunan ve atıl durumda olan resmî binanın kurs yeri olabilmesi için tamiratı Muhtarlık tarafından yaptırılmıştır. Doğanlar Mah. sakinlerinden açılacak kurslarla ilgili başvurular beklenmektedir.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Kurumumuz tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Nis

Kurumumuz, Erdek Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü İşbirliği ile İlçemiz temel eğitim okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik Atletizm Festivali 27 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 16:00'da Erdek 18 Eylül Stadyumunda aşağıdaki kategorilerde gerçekleştirilmiştir.

Ana sınıfı öğrencileri (Tek grup) (40 metre)

1. ve 2. Sınıf öğrencileri (Tek grup) (60 metre)

3. ve 4. Sınıf öğrencileri (Tek grup) (60 metre)

5. ve 6. Sınıf öğrencileri (Tek grup) (80 metre)

Tüm kategorilere (4x50 metre Bayrak Yarışı) Festivale başvurarak 202 öğrenci yarıştı. 80 öğrenci madalya aldı. Yarışı kazanan öğrencilere madalyaları, İlçe  Kaymakamımız Abdullah Atakan ATASOY ve daire amirleri tarafından verildi.

Nis

Kurum binamız bulunmadığından Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi Bahçesindeki prefabrik binanın gerekli araç gereç düzenlemesi yapılarak, kursiyerlerin ihtiyaçları doğrultusunda El Sanatları Alanında kurs merkezi haline dönüştürülmüştür.

Mrt

"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi" kapsamında Halk Eğitimi Merkezi'nden eğitim alan kursiyerlere bağımlılıkla mücadele hizmetleri kapsamında bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Erken Çocukluk Döneminde Görsel Zekâ Oyunları Eğitimi Kurs Programına (Öğretmenimiz Aslı ÖZTÜRK), Erdek Piri Reis Camii altında 4-6 Yaş Kreşte başlanmıştır.

Ara

Hafif, Orta ve Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler İçin Dekoratif Tablo Yapımı kursumuz idari kadro tarafından  ziyaret edilmiştir.

Ekm

Müzik Aletleri Yapımı Kursu Ocaklar Mahallemiz Ocaklar Ortaokulunda açılmış olup, kursiyer başvuruları devam etmektedir.

Ekm

Bağlama Eğitimi Kursu 18 Eylül Ortaokulu müzik sınıfında açılmış olup, kurs öğretmeni Mehmet CEYLAN ve kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Ekm

Kurumumuzda 01.06.2021-07.09.2021 tarihleri arasında açılan Takı Tasarımcısı kursu öğretmeni Halime ÇALIŞKANER ve kursiyeri Sevgül DEMİR'in  "Kazaziye Takı Sergisi" 15-24 Ekim tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacaktır. Öğretmenimiz ve kursiyerimize başarılar dileriz.

Eyl

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütücüsü olduğu, Dersimiz Hayat Bilgisi Projesi Bilgilendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin AŞIK başkanlığında gerçekleştirildi.

Eyl

2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılması planlanan kurslar:

Ağu

Erişmek için lütfen tıklayınız. >>>

Ağu

Usta Öğretici Başvuruları 17-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru adımlarına ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.