BALIKESİR / ERDEK - Erdek Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

Usta Öğretici Başvuruları 17-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru adımlarına ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haz

Kurumumuz kurslarından eserlerin yer aldığı sanal sergimizi dolaşmak için tıklayınız.

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI 1-7 HAZİRAN 2021

Haz

Makrome Kursumuzda yapılan ürünler sergilendi.

Nis

Lise Mezunu olup üniversite sınavına hazırlanmak için Halk Eğitim Kurslarına kayıt yaptıran öğrencilerin başarılı olabilmesi için  yapılabilecek çalışmaların tespit edilmesi, Sınav stresini azaltmak için  rehberlik çalışmalarının yapılması vb. diğer konularda öğretmenlerimiz destek vermeye ve rehberlik yapmaya devam ediyor.

Nis

Kadın Model Uygulamalı Etek Dikimi kursumuz tüm hızıyla devam etmektedi. Kurum Müdürümüz Mehmet Ali BÜYÜKTAŞ ve Müdür Yardımcımız Nalan ÜNER GÜNGÖR çalışmalara katıldı.

Nis

Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Engeli Olan Bireyler İçin Prototip Turistik Hediyelik Eşyalar Yapma kursumuzu ziyaret ettik. Öğretmenlerimizden bilgi alıp, öğrencilerimizin çalışmalarına ortak olduk.

BAŞARIYI BİZİMLE HEDEFLEYİN...