BALIKESİR / ERDEK - Erdek Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Bakanlığımız Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlüğünün Aile Okulu Projesi kapsamında eğitimlere başvurular devam etmektedir. Eğitimlerimiz her hafta açılmaktadır.  Kurumumuza basvuruda bulunabilirsiniz Şuana kadar açılan kurslarımız listelenmiştir.

Kas

Mezun olup, Üniversite sınavına hazırlanmak isteyen öğrenciler için açmış olduğumuz Destekleme ve Yetiştirme Kursları devam ediyor.

Kas

Okullar arası voleybol maçlarında kizlar grup 1. olmuşlardır. Erkekler ise 3.  olmuşlardır.

Ekm

Eğiticimiz Meltem TUZLUOĞLU tarafından Erdek İlçesindeki tüm okullarda yürütülen Halk Oyunları kursiyerleri öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına hazırlıkları devam etmektedir.

Ekm

Güzel Sanatlara Hazırlık Kapsamında açılan Müzik Kursumuz Erdek Anadolu Lisesi Öğretmeni Yunus ÖZDOĞAN tarafından Müzik Sınıfında devam etmektedir.

Ekm

Açık Ortaokul ve Açık Lise Kayıt Yenileme ve Kayıt Yenileme işlemleri tarihi 14 Ekim 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Eyl

Türk müziği eğitimin yaygınlaşması için kültürel etkinlikler kapsamında tüm halk eğitimi merkezlerinde Türk Müziği Enstrümanları Eğitimi kursları ve Türk Müziği Koro Çalışması kursları açılacak olup, başvurularınızı bizzat kurumumuza gelerek ya da e-yaygın sistemi üzerinden e-devlet şifrenizle yapabilirsiniz.

Eyl

Kurumumuzca Açılması Planlanan Kurslar aşağıdadır. Talep durumuna göre ilgili modüller açılacak olup, başvurunuzu bizzat kurumumuza gelerek yada e devlet şifrenizle e-yaygın sistemi üzerinden yapabilirsiniz.

Tem

Voleybol ve Basketbol olmak üzere, şuanda 2 branşta açılan kurslarımız hızla devam ediyor. Sporla ilgili diğer alanlarda da başvuru olması durumunda, yeni kurslarımız açılacaktır.

Haz

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alper KİRİT, excel platformunda oluşturduğu öğretim materyalini geliştirerek, dersinde kullanmış ve EBA Yaygında paylaşmıştır.

Haz

Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak yaygın eğitim faaliyetlerini yürüten halk eğitimi merkezlerine ait bilgilere ve bu merkezlerde açılan kursların verilerine ilişkin bilgilerin takip edilmesi amacıyla Bakanlığımızca geliştirilen "Kalite Takip Sistemi" doğrultusunda yapılan toplantıda, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmalarla ilgili planlama toplantısı yapıldı.

Haz

3 Haziran 2022 Tarihinde Erdek İmam Hatip Lisesi Bahçesinde, Kurumumuzca açılmış olan spor kurslarından, Basketbol, Voleybol, Atletizm, Tenis ve Hentbol kategorilerinde gösteriler yapıldı.

Haz

Açılış konuşmasını Kurum Müdürümüz Mehmet Ali BÜYÜKTAŞ'ın yapmış olduğu "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"programına Sayın Kaymakamımız Abdullah Atakan ATASOY ve eşi hanımefendi Özge ATASOY, Erdek Belediye Başkanı Burhan KARIŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erbil CAMGÖZ ,daire amirleri ve halkımız katıldılar. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerimizin kurslarda yapmış oldukları ürünler ve  "Sıfır Atık - Geri Dönüşüm Projesi" kapsamında yapılan ürünler sergilendi. Sayın Kaymakamımıza ürünler hakkında bilgi ve tanıtımlar sunuldu. Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerimizde katkıda bulunanlara saygılarımızı arz ederiz.

May

Kurumumuzca hazıranlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerine Davetlisiniz.